Aandachtig wandelen

Lopend jezelf, elkaar en de natuur ontmoeten

Op elke laatste woensdag van de maand is er een wandeling, die georganiseerd wordt door de katholieke parochie en de protestantse gemeente. De wandeling begint om 9.45 uur in de Serre van de protestantse kerk. Er wordt een goed uur gewandeld, zo’n vier kilometer. De wandelaars krijgen een thema mee om het eerste half uur in stilte te overdenken.

Maar er wordt natuurlijk ook met elkaar gewandeld, ook die ontmoeting krijgt zijn plaats in de rijke natuur rond Groesbeek.

Rond 11.15 uur: terugkomst in de kerk, waar door iedereen een kaarsje kan worden aangestoken op de grote glazen Tafel. Tot besluit is er koffie/thee.

De wandelingen worden begeleid door mevrouw Ria Hopman en mevrouw Jannie Bakker. Iedereen is van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden en het is in principe ‘vrije inloop’. Maar in verband met de coronabeperkingen is vooraf aanmelden gewenst per email bij Ria: riahopman@xs4all.nl.

Plaats:   De Serre
Datum:   iedere laatste woensdagmorgen van de maand, ook in juli en augustus.

Tijd:       9.45-11.45 uur

Neem een kijkje bij onze activiteiten
Onze activiteiten