Koffie Plus

Na de dienst wordt er regelmatig koffie gedronken volgens schema. Een enkele keer is er tijdens deze bijeenkomsten een bijzonder thema wat de aandacht krijgt, deze ochtenden staan bekend onder de naam 'Koffie Plus'.
Het afgelopen jaar hebben de Koffie Plus momenten stil gelegen vanwege de corona maatregelen. Gelukkig is het nu weer mogelijk om in de planning een aantal Koffie Plus bijeenkomsten te organiseren. Hierbij wordt onder andere gedacht aan het geven van de gelegenheid aan gemeenteleden om te vertellen over haar/zijn passie. Ook wordt met elkaar van gedachten gewisseld over het beleidsplan voor de komende vijf jaar. Daarnaast willen we naar aanleiding van een geloofsthema in een kerkdienst o.l.v. da. Janneke Ruijs met elkaar in gesprek gaan.

Meer informatie over Koffie Plus en de thema's is te vinden bij  Deze Maand

Eerstvolgende Koffie Plus: Zondag 3 juli

Thema: WEG…
Ben Verdonk doet verslag van een heel bijzondere ‘ontmoeting’ in zijn zoektocht naar voorwerpen die in een ver, ver verleden bij onze kerk hoorden.
Hij stond oog in oog met een duizendjarige!

Tijd en plaats:  11.00u De Serre, na de kerkdienst

Neem een kijkje bij onze activiteiten
Onze activiteiten