Zijspan

Een gat is geslagen in de frequentie van onze bijeenkomsten op elke dinsdagochtend door de strenge regels vanwege corona. Met een nieuwe kijk op de wereld om ons heen en daarbuiten gaan we een frisse herstart maken!

De eerste twee keer in ‘t Groeske, daarna weer aan de vertrouwde tafels in de Serre. We kijken uit naar een nieuw seizoen met zusterlijke pastorale bevlogenheid…

Tussen half elf en half twaalf staat er koffie klaar voor vrouwen uit de gemeente en daarbuiten, die even een rustpunt zoeken tussen alle drukke beslommeringen of contact willen maken.Je kunt binnenlopen als jou dat schikt en in een sfeer van vertrouwen meedoen aan de gesprekken of alleen maar luisteren als dat beter uitkomt.

Wat ter tafel komt tijdens de koffie (of thee) hangt af van wie er gekomen is en wat er leeft onder de aanwezigen. Dat kan heel ernstig zijn, maar ook vrolijk of praktisch over waar je in het dagelijks leven mee bezig bent of wat je heeft geraakt.Een vast gegeven is de koffie en thee en het vieren van verjaardagen. Een enkele maal wordt er een “uitje” georganiseerd.

Opgeven is niet nodig, elke week aanwezig zijn ook niet, de deur staat altijd open!

Door:   Joke Vrijmoet en Jannie Schaapman
Plaats: 5 en 12 juli de laatste keren van het huidige seizoen, daarna een nieuwe start in september

Tijd:     Vanaf  september elke dinsdag  10.30-11.30 uur

Stichting Historische Kerk Groesbeek

Informatie over de agenda van de Historische Kerk aan de Groesbeek (HKG), maar ook informatie over verhuur van de kerk en Serre.....
Meer lezen